Er is zoveel mogelijk met Farkro dakramen!

Met een daglichtproduct van FAKRO haal je ’t mooiste licht in huis. Ieder dakraam heeft een hoog bedieningsgemak, zorgt voor natuurlijke ventilatie en is voorzien van de hoogste veiligheidseisen. Ben je op zoek naar extra licht in de werkkamer, een dakraam met ventilatie voor de badkamer of de mogelijkheid om te genieten van het mooie uitzicht? FAKRO biedt slimme en betaalbare daglichtoplossingen!

De FAKRO montagedienst is een initiatief van FAKRO Nederland in samenwerking met getrainde montagespecialisten. U kunt op dit platform in een paar klikken een FAKRO daglichtproduct samen. Je ziet direct een richtprijs en vraagt makkelijk een definitieve prijs op bij een monteur bij jou in de buurt.

Montage door de FAKRO specialist

FAKRO montagespecialisten zijn vakmannen die door FAKRO zijn getraind. Deze zelfstandige monteurs kennen het product en zijn daarom de aangewezen personen om bij jou een FAKRO product te monteren.

Combi horizontaal
Combineer eindeloos met FAKRO dakramen en creëer een elegante uitstraling in de binnenruimte in combinatie met een vergrote lichtinval. De FAKRO combi horizontaal is geschikt voor elke gewenste situatie. Kies uit vele typen dakramen om deze horizontaal te combineren.

Goede lichtinval zorgt voor een bruikbare ruimte en een comfortabel leefklimaat in uw woning. Het FAKRO dakraam kenmerkt zich door een hoog bedieningsgemak, natuurlijke ventilatie, grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en hoge veiligheid. Of u nu een luxueus balkon wilt creëren of gewoon een dakraam nodig heeft voor ventilatie van uw kamer, wij hebben een geschikt dakraam voor elke (woon)wens.

Het FAKRO Retro tuimeldakraam is uitgerust met een klassieke middenstijl. Het dakraam beschikt over afdekprofielen en bijpassende gootstukken, voor een mooie afwerking in uw dak. Het geheel is verkrijgbaar in een zwarte kleur (RAL 9005).